2017 Yaz Modasına Genel Bakış

Yaz yaklaşıyor ve yazlık kıyafetler çıkmaya başlıyor. Yaz ayının tüm canlı renkleri bu sezonun kıyafetlerinde yer alacak. Dantel her yıl olduğu gibi bu yıl da çok moda. Beyaz elbise üzerine dantel motifler ise sezonun yeni trendlerinde yer alıyor. Çiçek desenleri ise yaz ayına özel çizgileriyle bu sene de kıyafetlerde kullanılmaya devam ediyor. Çiçek kumaşlarla beraber baskı desenli kumaşlardan yapılan askılı elbiseler de yine vitrinlerde yerini almaya başladı.

2017 moda
2017 moda

2017 Yaz Sezonuna Damga Vuracak Çizgiler

Otantik desenleri özellikle tişört ve elbiselerde sıklıkla göreceğiz. Nakış işlemeler, tribal desenler ise pantolon ve gömleklere farklı bir hava katıyor. Gömlek elbiselerin her rengi bu sezon moda dünyasında yerini alıyor. Jean kumaşlardan olan gömlekler ise günün her saati giyilebilecek ve farklı çizgileri sizlere getirecek.

Fotoğraf baskılarından oluşan kıyafetleri ise plajlarda sık göreceksiniz. Deri biker ceketler is farklı renk ve desenleriyle bu yıl asi giyimi sevenlerin gözdesi olacak. Jean pantolonlar ise her sezon yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Geometrik desenler özellikle askılı elbise giymeyi seven bayanların yine tercihi. Yaz aylarının vazgeçilmez kumaşı keteni ise hr türlü kıyafette görebilirsiniz. Tulum kıyafetler, puantiyeli elbiseler, büyük desenlerden oluşan etekler yaz ayına damga vuracak. Bol paça pantolon sevenler bu yıl da farklı renklerden oluşan bol paça pantolonları vitrinlerde görecekler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir