Bu Sonbahar Sahip Olmanız Gereken 8 Trend Tırnak Parlaklığı

Ojeler, diğer kozmetiklerde olduğu gibi, mevsimsel olarak değişir ve şıklığımızı son noktayı koyar. Soğuyan mevsim öncesi tırnaklarınıza doğru imajı eklemek isterseniz, bu şaşırtıcı oje renkleri sunan 8 trendi denemek zorundasınız.

bordo
bordo
  1. Parlament: Gizemli gece mavisi, siyah renk ojeye mükemmel bir alternatiftir. Bu şaşırtıcı ton ile sonbahar ve kış mevsimi harika bir uyum yakalıyor.
  2. Bordo: Bu sezon moda dünyasına hâkim renk bordoyu stilinize eklemenin en iyi yolu tırnak cilasıdır. Seksi, şık ve süper etkileyici bordo ojeleriniz ile hayatınıza biraz dram ekleyin.
  3. Gümüş: Soğuk mevsimler, asla grisiz olmaz ve gümüş oje rengi şaşırtıcı tonları ile hayır demek istemeyeceğiniz bir renktir. Agresif, fakat havalı değil mi?
  4. Yeşil: Farklı ve şaşırtıcı renk yeşil ilk tırnak modası değil ama bu sezon gerçekten renkler harika. Mat, metalik, parlak, dilediğinizi kullanın, popüler olacağınıza kuşku yok.
  5. Yakut: Klasik ve her zamanki gibi favori. Kış kasvetine karşı, kırmızı tonları sık sık oje ve ruj için kullanabilirsiniz.

    parlement
    parlement
  6. Altın: Altın rengi bu kış trendini koruyor. Bu mevsim parlak, sedefli, ışıltılı altın tonları tamamen göz kamaştırıcı, ancak her fırsatta sürülebilecek kadar zarif.
  7. Portakal: Parlak, patlayan renkleri seviyorsanız mükemmel bir seçimdir. Herkes için her zaman kullanılabilir portakal renk oje giyim stilinizle uyumluysa harika bir seçimdir.
  8. Erik: Bir başka trend renk olan erik, asalet temasıyla mevsime mükemmel uyum sağlar. Derin ve opak tonlarda veya metalik bir dokuda farklı alternatifleri denemelisiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir