Prenses Kesim Gelinlik Modelleri

Genç kızların hayalleri arasında yer alan telli duvaklı bir gelinlik ile evlenmek günümüzde farklı gelinlik modelleri ile de karşımıza çıkıyor. Sade ve saflığın simgesi olan gelinlikler her yıl ünlü moda tasarımcıları tarafından farklı tasarımlar ile karşımıza çıkıyor. Kabarık olan prenses kesim gelinlik modeli de bu tasarımlar arasında yer almaktadır.

prenses gelinlik
prenses gelinlik

Prenses gelinlik modelleri tasarım olarak kabarık tasarıma sahip olan balo elbiseleri ile aynıdır. Prenses gelinliklerde en önemli husus ise elbisenin başlama noktası olan etek kısmıdır. Moda tasarımcıları prenses gelinlikleri dizayn ederken etek kısmının aşırı yukarı da ya da aşırı aşağıda olmamasına dikkat ederler. Prenses gelinlik modellerinde en fazla tercih edilen renkler ise beyaz ve beyaza yakın açık renklerdir.

Prenses Gelinlik Modellerini Kimler Tercih Edebilir?

Bel kesimlerine göre de prenses gelinlik modelleri değişkenlik gösterebilir. Etek kısmının tam olarak belden kesildiği modeller en fazla tercih edilen prenses gelinlik modelidir. Etek bölgesinin bel ve kalçanın arasındaki bölgeden kesildiği modellere düşük belli prenses gelinlik modeli adı verilmektedir.

prenses model
prenses model

Prenses gelinlik modelleri her vücut tipine uygun gelinlik modelleri değildir. Prenses gelinlik modellerini giyebilmek için boy ve kilonun orantılı olması gerekiyor. Prenses edasıyla süzülmek isteyen ve gösterişli gelinlik modellerini tercih etmek isteyen kişiler vücut yapılarına uygun olduğu takdirde prenses gelinlik modellerini giymeyi tercih edebilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir