2017 Modasına Kadife Kumaşlar

Geçen sezonda yarattığı etkiyi yeni sezonda da sürdüren kadife kumaşları sayesinde daha sıcak ve daha parlak bir kış sezonu geçirmeniz mümkün. Kadife denilince ilk akla gelen elbise ve pantolon olsa da kadife kumaşı ile birçok ürün hayatımıza giriş yaptı.

Kadife Kombinasyonları

Kadife kumaş ile yapılmış olan elbise, etek, pantolon, gömlek, ceket, palto, yelek, gibi birçok farklı parça yer alıyor. Kadife kullanımında tercihiniz tek parça bir kombin ise elbette elbise seçimi oldukça ideal olacaktır. Özellikle özel davetlerde gecenin yıldızı olmanıza sağlayacak bir seçim olarak akla gelen bir kombindir.

kadife kombinasyonu
kadife kombinasyonu

Günlük kombinlerde ve iş yaşamında kadife ceketlere yer açmanız mümkün. Ceket ve yelekler iş yaşamı ya da günlük yaşamda kot pantolondan kumaş pantolona kadar farklı ürünler ile kullanılabiliyor.

Kadife gömlekler özellikle Jean pantolonlar ile oldukça şık ve doğru bir kombinasyon olarak dikkat çeker.

Palto olarak kadife seçimini yaptığınızda kombininiz yıldız parçası zaten belirlenmiş oluyor. Kadife palto, mont gibi dış giyim tercihlerinizde modellin klasik ya da sportif olup olmasına göre değişen kombinleri yaratarak tamamlamanız mümkün.

Kadife etekler ise kısa ya da midi olanlar için uzun çizmeler ve gömlek ya da kazak ile doğru bir kombinasyon yaratılabilir.

Kadife kumaşı farklı renk ve farklı parlaklığa sahiptir. Parlak kadife bir cekettin yanı sıra mat kalın çizgili bir kadife cekette farklı etkiyi yakalayacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir