2017 Yılının Kot Ceket Modası

Bu sene bayan ya da erkek fark etmeksizin tercih edilen en trend parça kot ceketlerdir. Kot ceketler kadınların genelde spor kombinlerinde tercih ettiği bir parçadır. Ama bu parça ile gayet klasik ve şık bir kombin de yapılabilir. Bu sene daha çok over size kot ceketleri kadınların üzerinde göreceğiz. Farklı baskılarında olacağı kot ceketleri nasıl kombşnleyebileceğiniz konusunda kararsız iseniz siz değerli okuyucular için yazdığımız bu yazıdaki kot ceket kombin önerilerini okuyup fikir edinebilirsiniz.

Kot Ceket Modası
Kot Ceket Modası

Kot Ceket Nasıl Kombinlenebilir?

Oversize kot ceketiniz varsa bunu triko mini elbiseniz üzerine giyebilirsiniz. Ayağınıza giyeceğiniz bir bot ile hem şık hem de cool bir kombin elde etmiş olursunuz. Yine keten düz renk bir pantalon üzerine ya da mini etek ile de kullanılabilir. Ayrıca deri ile kot birleşimi çok güçlü ve stil bir görünüm yaratır. Siz de deri bir pantolon ile bu kot ceketinizi kesinlikle tercih edebilirsiniz.

Kot Ceket Kombini
Kot Ceket Kombini

Eğer daha şık bir görünüm isterseniz kot ceketinizin içinden bir büstiyer seçip altınıza da dar bir pantolon kullanmalısınız. Tabi ki ayakkabı olarak da stiletto öneririz. Salaş ve rahat bir kombin taraftarı iseniz ceketinizin dikkat cektiği midi etekli bir kombin de tercih edebilirsiniz.

Sonuç olarak kesinlikle gardırobunuza bu sene bir kot ceket eklemeniz şart. Belki de bu yıl en sık kullandığınız fix parçanız olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir